L’Arrosseria Antoni Rubies d’Artesa de Lleida ofereix un singular menú de maridatge les nits del cap de setmana del mes de novembre (divendres i dissabtes) on els gintònics maridaran amb peix, carn i postres. Els primers sopars seràn aquests pròxims dies 4 i 5 de novembre amb un menú de Cebiche de corbina amb llima, blat de moro i moniato; Galets farcits de bacallà amb puré de coliflor i all negre; i Cua de bou amb xips de iuca i ou mig cuit. Les postres, Sopa de maduixes i figues amb pebre verd i bunyol de xocolata. Una proposta gastronòmica que maridarà amb els gintònics Gin Voortrekker amb tònica Schweppes Premium Azahar & Lavanda, Gin Mombasa amb tònica Schweppes Premium Mixer i Gin Premium Puerto de Indias Strawberry amb tònica Schweppes Premium Mixer Hibiscus. Tot plegat per 29 euros, amb IVA inclòs. Les reserves es poden fer al 973 167 553.

La Gin Voortrekker es combinarà amb la tònica Schweppes Premium Azahar & Lavanda. En aquesta ginebra holandesa predomina el seu botànic estrella: la taronja d’origen sud-africà. D’aquest destil·lat, que deu el seu nom als primers colons d’origen holandès –coneguts com els Voortrekkers (els que van al capdavant)– que emprengueren l’aventura a Sud-àfrica, amb la creu d’aspa per bandera, destaquen les suaus aromes d’espècies (pebre negre i nou moscada). La tònica és floral amb aromes de tarongina i lavanda.

La Gin Mombasa casarà amb tònica Schweppes Premium Mixer. En el que serà un exemple de ginebra tipus London Dry Gin.

La Gin Premium Puerto de Indias Strawberry es barrejarà amb tònica Schweppes Premium Mixer Hibiscus. Elaborada a Carmona (Sevilla), a la destil·leria més antiga d’Andalusia.

La seva adreça electrònica ens consta en la nostra base de dades i és tractada confidencialment. En cas de no voler rebre cap correu electrònic, si us plau, envieu-nos un correu amb la paraula “BAIXA” per esborrar les dades del nostre fitxer. En cas de no rebre resposta, entenem que desitja seguir rebent informació nostra.