El restaurant Antoni Rúbies d’Artesa de Lleida ofereix un singular menú de maridatge pels caps de setmana de setembre on el vi serà substituït pel gintònic. Així el dijous vinent, dia 4 de setembre, el xef Antoni Rúbies celebrarà un primer sopar d’aquestes jornades amb els comentaris de Como Pomona, per a presentar aquesta activitat. Les ginebres protagonistes d’aquestes vetllades de setembre seran la Gin Mare i Baywater; mentre que a les postres es podrà degustar la tònica de taronja Indi.

Els entrants del menú, que es maridaran amb mig combinat de Gin Mare, seran Coca de bacallà trufat amb gelat de romaní; Carpaccio de figues d’Alguaire amb tàrtar de carn i olivada negra; i Raviolis de cua de bou i crema de tomata. Els Filets de llenguado amb llagostins i salsa de cítrics i pera; es casaran amb altra degustació de tònica i Baywater. Mentre que per les postres, Rúbies servirà Trufes calentes de xocolata i taronja amb una crema de regalèssia. Tot per només 25 euros.