Del 31 de març al 3 d’abril

El xef Antoni Rubies porta la cuina de Lleida al “Cuines” de TV3

El cuiner lleidatà presenta quatre receptes basades en productes locals i de temporada

El xef lleidatà Antoni Rubies conduirà el programa “Cuines” de TV3 durant quatre dies de la setmana vinent (31 de març, 1, 2, 3 d’abril); un programa que s’emet de dilluns a divendres a les 15.35h després del Telenotícies Migdia pel canal autonòmic català. Rubies, que actualment és propietari i xef del Restaurant Antoni Rubies d’Artesa de Lleida, elaborarà quatre receptes amb ingredients de proximitat (com oli de Castelldans o esturió de la Val d’Aran, entre altres) i productes de temporada. Així, dilluns 31 cuinarà Raviolis de botifarra negra i puré de cigrons; dimarts 1 serà el torn de l’Arròs amb verdures i bolets de temporada; dimecres 2 elaborarà “Fricandó d’Esturió de la Val d’Aran amb el seu caviar i, finalment, dijous 3 oferirà Mandonguilles de peus de porc al romesco.

El restaurant del xef Rubies, coincidint amb l’emissió d’aquests programes la setmana vinent, donarà la possibilitat de tastar aquestes quatre receptes com a aperitius dins del menú d’arròs i, també, dins del menú del dia. L’Arrosseria Antoni Rubies d’Artesa de Lleida està especialitzada en arrossos i cuina de mercat.